Algebehandling af tage

​CH Polering renser dit murværk, tegl- og betontage, hvis de er fyldt med mosser og alger.

Vi fjerner ofte mospuder og alger ved håndplukning eller blid afbørsting, da rensning af tage med kemikalier, trykluft, stivebørster eller vandspuling kan gøre begroningen værre. Dette skyldes, at en ru overflade netop fremmer væksten af mos og alger, ligesom højtryksrenseren kan beskadige / fjerne tagmaterialets yderste overfladelag.


Det er især vigtigt, at være forsigtig, hvis der er risiko for at mosset indeholder vand, som kan forårsage, at vandet trænger ind i tagkonstruktionerne.

Hos os er opgaverne mange og forskellige. Vi tilbyder fliserensning, vinduespolering, rengøring, facaderensning og meget mere.


Kontakt gerne CH Polering, hvis du ønsker at få fjernet dine alger på taget eller ønsker gode råd til hvordan, du kan begrænse eller undgå væksten af alger.

Hold dig opdateret på Facebook

Vi vil gerne høre fra dig! Hop ind på vores Facebook profil i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og anmeldelser.​
Vi er en mindre virksomhed som elsker at dele vores oplevelser. På vores profil kan du se videoer fra vores forskellige behandlinger, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

CH Polering er startet af Casper Holmberg og med mine 15 års erfaring som vinduespudser, ved jeg om nogen, hvordan det skal gøres.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

CH Polering – CVR: 41806923