Rens af tagrender

​CH Polering fjerner blade, snavs, grene og andet affald der akkumuleres i tagrenderne

Rensning af tagrender er en vigtig opgave, som ofte bliver overset, men som spiller en afgørende rolle i vedligeholdelsen af dit hjem. Tagrender er de afløbssystemer, der leder regnvand væk fra dit tag og ned i afløbssystemet. Hvis tagrenderne ikke renses regelmæssigt, kan det føre til en række problemer, der kan være kostbare at løse.

Tagrender skal renses mindst to gange om året, typisk om foråret og efteråret. Dog kan det variere afhængigt af dit område og mængden af træer i nærheden af dit hus. Hvis du bor i et område med mange træer, kan det være nødvendigt at rense tagrenderne hyppigere, da blade og grene falder ned og tilstopper dem hurtigere.

Hos os er opgaverne mange og forskellige. Vi tilbyder fliserensning, vinduespolering, rengøring, facaderensning og meget mere.

Kontakt CH Polering og giv os chancen for at forlænge levetiden på dit tagsystem og beskytte din investering. Vores tagrenderensningsservice er hurtig, pålidelig og overkommelig. Lad os hjælpe dig med at bevare dit hjem i sin bedste stand.

Er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

CH Polering er startet af Casper Holmberg og med mine 15 års erfaring som vinduespudser, ved jeg om nogen, hvordan det skal gøres.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

CH Polering – CVR: 41806923