Fliserensning af udendørs belægninger

Er dine udendørs fliser beskidte, og trænger de til en grundig fliserensning, så står vi hos CH Polering klar til at varetage din opgave. Vi har 15 års erfaring inden for blandt andet rensning af fliser, og vi kan derfor varetage enhver opgave for både privatpersoner og erhvervskunder.

Vi henvender os typisk til kunder i Rønnede, Næstved, Faxe og Køge, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Midt- og Sydsjælland samt i Storkøbenhavn og København, hvis det er her, der er behov for vores professionelle fliserens.

Vores vinduespudser hjælper også gerne med blandt andet vinduespolering.

Miljøvenlig fliserensning

Vi passer godt på vores miljø, og derfor anvender vi kun 100 % nedbrydelige midler til rengøring af fliser. Det betyder med andre ord, at du kan få udført en miljøvenlig fliserensning, når du vælger at lade os stå for din opgave.​

Vi har fokus på din tilfredshed

Vi er en virksomhed, der altid har hver enkelt kunde i centrum. Vi lytter til vores kunders individuelle ønsker og behov, og vi sørger samtidig for at udføre vores arbejde grundigt. Det kan tydeligt mærkes på vores høje kundetilfredshed.

Med vores mangeårige erfaring inden for rensning og imprægnering af fliser arbejder vi samtidig både hurtigt og effektivt, hvilket kommer vores kunder til gode i form af attraktive priser.

Kontakt os og få beregnet en pris på rensning af fliser

Kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget lige netop din fliserensning kommer til at koste dig, er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for professionel hjælp til rensning af terrasse belagt med fliser eller en hvilken som helst anden flisebelægning.

Det siger kunderne om os

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser fra Facebook​​

​​★​★★★★

"Tusind tak for flotte rene vinduer i dag...Super arbejde 👍💪🤗

Anja Hye Fischer

​​★★★★★

"Vi er yderst tilfredse med Caspers arbejde, 5 ud af 5 💫"

Christina Susanna Popovic

Er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

CH Polering er startet af Casper Holmberg og med mine 15 års erfaring som vinduespudser, ved jeg om nogen, hvordan det skal gøres.

​Telefon
60 76 60 69​

​E-mail
kontakt@chpolering.dk

adresse
Hasselvej 15, 4683 Rønnede

CVR: 41806923
​Se vores Persondatapolitik og Handelsbetingelser

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt