Solcellevask

Med CH Polering i Rønnede får du ikke kun professionel vinduespolering,
​men også solcellevask til dit hjem eller erhverv.

Solceller er en af de mest effektive måder at producere ren energi på, men for at kunne yde optimalt kræver det regelmæssig vedligeholdelse og rengøring.

Vores erfarne team har specialiseret sig i solcellevask og vi har det rette udstyr og teknikker til at fjerne snavs, støv og alger, som kan forringe solcellernes ydeevne. Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, der er skånsomme mod solcellerne, men alligevel effektive i at fjerne skidt.

Ved at vælge CH Polering får du ikke kun et flot udseende på dit solcelleanlæg, men også øget effektivitet og dermed øget besparelse på din elregning. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at optimere ydeevnen af dit solcelleanlæg.

Kontakt os for at høre mere.

Hold dig opdateret på Facebook

Vi vil gerne høre fra dig! Hop ind på vores Facebook profil i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og anmeldelser.​
Vi er en mindre virksomhed som elsker at dele vores oplevelser. På vores profil kan du se videoer fra vores forskellige behandlinger, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

CH Polering er startet af Casper Holmberg og med mine 15 års erfaring som vinduespudser, ved jeg om nogen, hvordan det skal gøres.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

CH Polering – CVR: 41806923