Vinduespolering for privatpersoner og erhvervskunder

Har du brug for professionel hjælp til vinduespolering, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren vinduespudser,
​der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos CH Polering har vi blandt andet specialiseret os i vinduespolering for privatpersoner såvel som forskellige former for erhverv. Vi holder selv til i Rønnede, hvorfra vi typisk kører ud til kunder i Køge, Næstved, Faxe og andre omkringliggende områder. Faktisk dækker vi både København og Storkøbenhavn samt hele Midt- og Sydsjælland.

Fordele ved at lade os stå for din vinduespolering

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at lade vores firma stå for din vinduespolering i et privat hjem eller en virksomhed. Her kan blandt andet nævnes:

  • Vi tilbyder miljøvenlig vinduespolering med 100 % nedbrydelige midler
  • Vi har en høj faglig stolthed
  • Vi har 15 års erfaring
  • Vi har hver enkelt kunde i centrum
  • Vi arbejder både hurtigt og effektivt
  • Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser
  • Vi har en høj kundetilfredshed

Hos CH Polering er opgaverne mange. Vi tilbyder både fliserensning, ​rengøring, algebehandling, solcellevask og facaderensning.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på vinduespudsning

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud med en billig pris på vinduespolering? Så tag gerne kontakt til os allerede i dag. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så beregner vi en skarp pris til dig.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores vinduespudsning.

Hold dig opdateret på Facebook

Vi vil gerne høre fra dig! Hop ind på vores Facebook profil i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og anmeldelser.​
Vi er en mindre virksomhed som elsker at dele vores oplevelser. På vores profil kan du se videoer fra vores forskellige behandlinger, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Er du interesseret?

Modtag et uforpligtende tilbud

CH Polering er startet af Casper Holmberg og med mine 15 års erfaring som vinduespudser, ved jeg om nogen, hvordan det skal gøres.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

CH Polering – CVR: 41806923